För företag & arbetsplatser

För företag och arbetsplatser

Arbetsplatser och företag erbjuds hjälp att proaktivt arbeta för hållbarhet för personalen men även hjälp att hantera förekommande stress på arbetet. Med föreläsningar, utbildningar, rådgivning och coachande samtal ges företag kunskap och verktyg att hantera stress, förebygga ohälsosam stress och skapa hållbar arbetsplats för personalen. Med kursverksamhet inom stresshantering, mental träning, samtal och coachning ges verktyg för individerna och tillsammans med yoga, mindfulness och avspänningsmassage kan paketlösningar erbjudas efter önskemål.

Företagsledare och HR-chefer!

När det nu i pandemin rekommenderas till distansarbete kan det som ledare och chef vara svårt att veta hur din personal riktigt mår. Studier visar att just distansarbete distanserar och den psykosociala hälsan får ta många smällar. Så handen på hjärtat; vet du hur dina medarbetare verkligen mår? Hinner du att ringa samtalet där du är uppriktigt närvarande och kan lyssna in hur medarbetaren innerst inne mår? Eller samtalet kommer lätt in på arbetsuppgifter, fakta kring arbetsmoment, blir samtalet en uppdatering av arbetsprocessen? 


Du som företagsledare kan ta hjälp av Finn Balans tjänst. Jag håller kontakten regelbundet med dina medarbetare med telefonsamtal till varje enskild medarbetare, lyssnar in, stöttar och ger verktyg för att hantera stress och oro. Du visar dina medarbetare att du bryr dig om deras psykiska hälsa och du får avlastning. 


Vill du veta mer?

Kontakta Inger på inger.nilsson@finnbalans.se

eller på telefon 0733 -642 350.


Med ljus och värme,

Inger


Dipl. stresspedagog med kognitiv inriktning, dipl. mindfulnessinstruktör och cert. yogalärare

Kontakta oss för mer information

 
 
 
 
 

Föreläsningar, stöd- och coachande samtal, kurser i mindfulness, mental träning, yoga och avspänningsmassage

KONTAKTINFORMATION


Besöksadress: Bygatan 21E, Viken


Postadress: Hyllebärsvägen 14, 263 65 Viken


Telefon: 0733-642 350


E-post: inger.nilsson@finnbalans.se


FÖLJ OSS PÅ:

ÖPPETTIDER


För dig som ska på mindfulness, yoga, massage eller kurs så är vi på plats 15 minuter före om inget annat avtalas.


Samtal och bokade möten enligt överenskommelse och bokning.

Copyright © All Rights Reserved